Dean Onepro


Dean Onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Bestel uw nieuwe cloudcentrale in 4 stappen én u hoeft niet meer te investeren in een telefooncentrale! Met behulp van slechts één A4’tje maken dean business partners de gehele cloudcentrale samen met u inzichtelijk, waardoor de offerte voor een Hosted IP-centrale inclusief toestellen, fax, fax2email, thuiswerkplekken, Smartphone extensie en dean mobile binnen een paar minuten is gemaakt.

 

De Voordelen

Dean Mobile biedt naast ‘mobile only’ abonnementen vooral ook de volledige integratie van vast en mobiel. Dit maakt het mogelijk om uw mobiele aansluitingen volledig te integreren in een dean cloud telefoniecentrale.

         

Zeer uitgebreide zakelijke cloudtelefonie-oplossing voor 5 – 200 medewerkers

HD Voice gesprekskwaliteit.

Forse besparing van 20% tot 92% op gesprekstarieven.

Onbeperkt bellen voor een vast bedrag per medewerker

Keuze om volledig beheerde toestellen af te nemen voor een vast bedrag per maand.

Gebruiksvriendelijk beheerportaal om meest voorkomende wijzigingen zelf uit te voeren

Integratie met MS Outlook, Skype for Business en alle gangbare CRM systemen.

Voor een vast bedrag per maand, volledige integratie van dean mobile in uw telefonie omgeving.

Beheer uw vaste telefoon vanaf uw smartphone met de dean remote app.

Vast-mobiel integratie

Dean Mobile biedt naast ‘mobile only’ abonnementen vooral ook de volledige integratie van vast en mobiel. Dit maakt het mogelijk om uw mobiele aansluitingen volledig te integreren in een dean cloud telefoniecentrale.

Dean Remote

Neem uw kantoortelefoon mee op uw smartphone. Met dean remote heeft u altijd en overal toegang tot uw kantoortelefoon en bent u mobiel bereikbaar op uw zakelijke telefoonnummer.

Met dean remote kunt u via uw smartphone de functies van uw kantoortelefoon bedienen. U bepaalt zelf hoe en wanneer u bereikbaar wilt zijn: op kantoor, onderweg of thuis.

dean-remote-klein

Dean Onepro beheer tool

Volledige controle over uw centrale

Met de dean onepro beheer tool heeft u direct toegang tot gebruikers- en bereikbaarheidsstatistieken en kunt u direct de meest voorkomende aanpassingen in uw centrale doorvoeren. Zo kunt u snel en gemakkelijk groepen, telefoonboeken, doorschakelschema’s, gebruikersnamen, IVR’s en wachtrijen aanmaken of wijzigen.

Als u meer informatie wenst, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via het contactformulier , telefonisch via 0186-615626 of u kunt natuurlijk bij ons in de winkel langskomen.