Backup Online

Uw bestanden veilig met Online Backup

Wat gebeurt er met uw serverdata bij een crash, brand of diefstal? Zorg dat er altijd een backup is! Met Server backup van De Computerkrakers B.V.  heeft u geen omkijken meer naar de backup van uw servers. Backup Windows-en Linuxservers, databases zoals MS SQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen.

De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Veilige opslag van uw bestanden

Uw belangrijke data slaan wij veilig op in de datacenters. Elke dag, week of maand synchroniseren we deze automatisch, afhankelijk van uw behoefte. Met uw eigen code heeft u overal ter wereld toegang tot uw omgeving. Kortom, een veilige en praktische oplossing!

Volledige controle

Met de geavanceerde software kunt u zelf instellen of u dagelijks, wekelijks of maandelijks een backup wilt maken. Ook kunt u zelf het tijdstip bepalen waarop de backup gemaakt wordt.

Bestanden herstellen

Op het moment dat het nodig is bestanden uit de backup terug te halen kunt u met de software eenvoudig tot op bestandsniveau bestanden uit de backup terughalen.


Als u meer informatie wenst, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via het contactformulier , telefonisch via 0186-615626 of u kunt natuurlijk bij ons in de winkel langskomen.